top of page

Vilka är vi?

Lekebergs Husbilar AB är ett familjeföretag som drivs av Nicklas och Oskar Pålerud. Vi är återförsäljare av Laika - en italiensk kvalitetstillverkare som förenar design med premiumkvalitet och Chausson - en fransk tillverkare som är känd för innovativa lösningar kombinerat med välbyggda husbilar. Detta är två starka varumärken som har tagit stora marknadsandelar på den svenska marknaden de senaste åren. Tillsammans har vi många års erfarenhet av försäljning och marknadsföring – och självklart ett brinnande fordonsintresse. Vår erfarenhet av framgångsrika kundrelationer kommer vi och alla våra nya kunder att dra nytta av. Våra ledord är följande:

Snabb Respons -

Vi är en liten aktör med fokus på personlig kontakt och fullständig support före, under och efter avslutad affär. Vår styrka är att vi kan prioritera och satsa mer tid på varje ny kund. När Ni vill ha vår support så behöver Ni inte vänta. 

Transparens-

Vi kommer att vara väldigt tydliga och ärliga gällande exakt vad vi erbjuder. Vi skall vara tydliga avseende fördelar -och nackdelar och transparenta avseende prissättning.

Långsiktighet-

Vi kommer att göra vårt yttersta för att våra kunder även vill köpa sin nästa husbil hos oss – det är en förutsättning för att vi skall lyckas. Förutom de vanliga garantierna kan Ni som kund hos oss lita på att vi gör allt för att hjälpa Er.

Vart finns vi?

Vårt showroom ligger i Fjugesta 3 mil sv om Örebro – mitt emellan E18 och E20. Vår etablering i vackra Lekebergs Kommun ger oss en central placering i distriktet och många fördelar genom kostnadseffektivitet och tillhörande av den fantastiska företagsandan i kommunen.

Välkommen ut till oss i Lekeberg!

Här kan Ni i lugn och ro titta på våra fina husbilar i en överraskande trevlig miljö !

 

Mvh

Nicklas och Oskar

bottom of page