Vilka är vi?

Lekebergs Husbilar AB är ett nystartat familjeföretag som drivs av far & son, Åke & Nicklas Pålerud samt Nicklas fru Sofia Wigefjord Pålerud. Vi jobbar f.n med två starka varumärken i Chausson och Rimor som har tagit stora marknadsandelar på den svenska marknaden de senaste åren. Tillsammans har vi många års erfarenhet av försäljning och marknadsföring – och självklart ett brinnande fordonsintresse. Vår erfarenhet av framgångsrika kundrelationer kommer vi och alla våra nya kunder att dra nytta av. Våra ledord är följande:

Snabb Respons -

Vi är och kommer att vara en liten aktör i branschen kommande år vilket innebär att vi kan prioritera och satsa mer tid på varje ny kund. När Ni vill ha vår support så behöver Ni inte vänta. ”Tid är pengar”

Transparens-

Vi kommer att vara väldigt tydliga och ärliga gällande exakt vad vi erbjuder. Vi skall vara tydliga avseende fördelar -och nackdelar och transparenta avseende prissättning.

Långsiktighet-

Vi kommer att göra vårt yttersta för att våra kunder även vill köpa sin nästa husbil hos oss – det är en förutsättning för att vi skall lyckas. Vi skall därför införa en kostnadsfri uppföljning och genomgång av checklista för alla nya husbilar vi levererar. Förutom de vanliga garantierna kan Ni som kund hos oss lita på att vi gör allt för att hjälpa Er.

Vart finns vi?

Vårt showroom ligger i Fjugesta 3 mil sv om Örebro – mitt emellan E18 och E20. Vår etablering i vackra Lekebergs Kommun ger oss en central placering i distriktet och många fördelar genom kostnadseffektivitet och tillhörande av den fantastiska företagsandan i kommunen.

Välkommen ut till oss i Lekeberg!

Här kan Ni i lugn och ro titta på våra fina husbilar i en överraskande trevlig miljö – vi bjuder självklart på fika!

 

Mvh

Nicklas, Åke och Sofia

Vi finns även på Blocket & Facebook

Adress:

Lekebergs Husbilar AB

Vallgatan 43 (Klaesson Huset)

716 31 Fjugesta